ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από το 1997, κυριαρχούμε στην ελληνική Αμυντική Βιομηχανία, παρέχοντας υπερσύγχρονα προϊόντα που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες του αμυντικού και πολιτικού τομέα. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται 20 χλμ. ανατολικά της Αθήνας. Η εταιρεία στεγάζεται σε ένα κτήριο 10.000 m2 και διαθέτει υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Η αποστολή μας συνδέεται απόλυτα με την καινοτομία, τη διαφάνεια και την επιχειρηματική ηθική. Αυτοί οι 3 πυλώνες μας δίνουν τη δυνατότητα να θέτουμε υψηλούς στόχους, να επιτυγχάνουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και να φροντίζουμε για την επαγγελματική ανέλιξη των εργαζομένων μας.

Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε άριστης ποιότητας προϊόντα βασιζόμενοι στη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό μας. Να συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη του τομέα μας, να καινοτομούμε και να επεκτείνουμε το φάσμα των εφαρμογών που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Τέλος, επιθυμία μας είναι να οικοδομήσουμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας.

Υποστήριξη μετά
την Πώληση

Αξιολόγηση & Προσαρμογή

Τεχνογνωσία

Ανταγωνιστικές Τιμές

Υψηλή ανθεκτικότητα
στις καιρικές συνθήκες

Η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας. Υψηλά καταρτισμένοι μηχανικοί και επιστήμονες με ειδίκευση στις θεμελιώδεις τεχνολογίες.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Τα γραφεία μας στεγάζονται στις κύριες εγκαταστάσεις μας των 10.000 m2 και αποτελούν ένα ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο για τους εργαζομένους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Διακοσμημένα με αρχαιοελληνικού τύπου έργα τέχνης, λευκά για να αντικατοπτρίζουν τα ήθη μας και να εμπνέουν θετικότητα και ενισχυμένα με πρωτοποριακά πρότυπα ασφαλείας, όπως σημεία ελέγχου και συστήματα παρακολούθησης, τα γραφεία μας δεν αποτελούν απλά ένα φιλόξενο μέρος, αλλά έναν τόπο ο οποίος εγγυάται για την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων και των ευαίσθητων πληροφοριών των πελατών μας.

Τέλος, οι μοντέρνας αισθητικής αίθουσες συνεδριάσεων και χώροι των γραφείων μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέσα για να καλύψουν τις ανάγκες του προσωπικού μας, ώστε να μπορεί να επικεντρώνεται ανενόχλητα σε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία: στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών για την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεών σας.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στις ακόλουθες εφτά λέξεις: η δύναμή μας είναι οι άνθρωποι μας. Αυτή η φράση αντικατοπτρίζει πλήρως τη δομή και την ηθική των εγκαταστάσεων και των υπαλλήλων μας, απεικονίζοντας τέλεια τον τρόπο λειτουργίας μας.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας απαρτίζεται από ικανούς μηχανικούς και επιστήμονες, με την τεχνογνωσία να βρίσκεται στον πυρήνα τους. Μέσω της συνεχούς φροντίδας μας για την επαγγελματική τους ανέλιξη και την παροχή τεχνολογιών αιχμής, δεν παράγουν μόνο καινοτόμα προϊόντα, αλλά δείχνουν τον δρόμο προς τη συνολική ανάπτυξη της τεχνολογίας του αμυντικού τομέα.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας ειδικεύεται στην κατασκευή και στον υψηλής ποιότητας μη αυτόματο έλεγχο τελικών ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και στον αυτοματοποιημένο ηλεκτρικό έλεγχο εξοπλισμού, αξιοποιώντας την ισχύ των επαναστατικών μηχανημάτων λέιζερ κοπής και εκτύπωσης.

Οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις μας φιλοξενούν ένα εργαστήριο οπτικής με 150m2 αποστειρωμένο χώρο, flow boxes αζώτου, black body sources, κατευθυντήρες τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και προηγμένα εργαλεία αυτόματης και λογισμικά κατευθυνόμενης λειτουργίας

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας έχουν επιτρέψει σε πληθώρα διακεκριμένων αμυντικών οργανισμών να μας εμπιστευτούν

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ &
ΒΡΑΒΕΙΑ

Η λίστα με τις πιστοποιήσεις και τα βραβεία μας περιλαμβάνει επιχειρηματικά βραβεία αριστείας, καθώς και διαπιστευτήρια προτύπων ISO που αποδεικνύουν την ποιότητά μας. Είμαστε εξουσιοδοτημένοι να χειριζόμαστε διαβαθμισμένο υλικό σύμφωνα με το NΑΤΟ C-M (55) 15 FINAL Security System.